Downs and ups

En snabb liten uppdatering om vad som har hänt senast!

Liten lätt panik har spridit sig gällande visum-ansökan sedan vårt ”sista hopp” inte ville ställa upp. Så nu har vi lagt co-signer-tanken på hyllan och börjat leta ett extra jobb till Luis istället. Allt blir så mycket lättare om bara han har nog med inkomst. Två extra pass till i veckan och han tjänar tillräckligt. Då var det bara att hitta ett jobb som kan jobba med de tiderna han är ledig… Företaget han jobbar för nu ville inte ha någon som jobbar övertid, så det gick inte. Vi har testat ett par andra ställen hittills utan vidare framgång.

För ett par dagar sedan var vi på en riktigt mysig date till The Grove (en plats med massa affärer, några restauranger och en biograf. Ligger vid sidan av Farmers Market). Det klassiska valet för middag + bio brukar bli Hollywood, men jag kände att vi hängt lite för mycket där i sista tiden och det var dags för något annat. The Grove är ofta smällfullt på helgerna, men vi klarade oss rätt bra. Först hade vi tänkt äta på The Cheesecake factory,. för att sedan gå och kolla på The Grey, som hade premiär för inte så länge sedan. Restaurangen var tyvärr smockad. The Grove är som sagt väldigt populärt, men har förvånansvärt få restauranger. Vi beslutade oss för ett italienskt ställe som hade en fin uteservering. Pizza-fanatikern Luis blev besviken över de tunna, italienska pizzorna. Inte mer imponerad blev han när jag sa att det är så de serveras i Europa.. Jag provade på en svart pasta med lite blandad sea food, helt okej. Till det drack vi en grym flaska amerikansk Riesling, tip top! Det var en sen föreställning vi köpt biljetter till, så efter att blivit utkastade från restaurangen (kändes som det när servitrisen kom med notan mitt i desserten utan att vi sagt något), gick vi till en mysig bar i en fin, liten gränd och tog oss ett par drinkar. Som sagt såg vi The Grey efteråt. Hade lite svårt att koncentrera mig för mina händer så sjukt flottiga av de amerikanska popcornen med tillsatt flytande smör.. Annars var filmen inte bland mina favoriter. Luis tyckte dock

att den var bra. Jag satt mest och väntade på något som aldrig hände. Se för er själva! En annorlunda film med ett annorlunda slut, vilket kanske är skönt för omväxlings skull om man tänker efter.

 

 

Det här inlägget postades i immigration, Sightseeing och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s