Klippklipp

Före klippningNu har jag äntligen bildbevis på hur duktig jag är på att klippa Luis! Efter klippningKunde inte låta kraken gå på födelsedagskalas i afro. I helgen fyllde en kompis till Luis och Aurora år, så vi klädde på oss fin-slipsarna och begav oss till Universal City och en nattklubb som heter Infusion. Innan dess var jag inte sämre värdinna än att jag lagade grymma burritos till mina små mexikaner. Var väldigt uppskattat! Även som fyllemat efteråt.

Klubben var helt okej, aningen liten enligt mitt tycke och smak. Eller så var det bara en väldigt dåligt planerad planyta. Cougars fanns det gott om! Det var rätt kul att övervaka deras party-moves och inte minst se hur de fångade in sina 20 år yngre ragg. You go mamas. Tiden gick väldigt snabbt tack vare lite dans och långa toalettköer. Duktigt av mig att glömma kameran i jackan, jag som börjat foto-dokumentera allt så väl. Vips som det var, var vi tvungna att lämna stället för att någon fylle-däckat. Inte var det jag, den här gången heller, puh. Nej, födelsedagsbarnet hade fått i sig lite för mycket. Och eftersom hennes kille (en ännu bättre vän till oss) var även vår chaufför för aftonen, var vi därmed tvungna att säga adjö till Infusion. Inget oss emot, speciellt inte Luis som skulle åka till jobbet kl 05.00 dagen efter/samma dag ;/ Han sov väl 2h kanske men tog sig i tid till jobbet, strongt gjort. Själv märkte jag inte ens hans alarm..

Angående jobbsökandet för Luis så känns det som att det går framåt. Han har fått ett par positiva svar från lager-företag där han skulle tjäna minst dubbelt så mycket som han gör nu. Samtidigt som han skulle ha bekvämare arbetstider och antagligen närmare till jobbet också eftersom de jobben är i Downtown (ca 30-40min bort) och han nu jobbar mellan Beverly Hills och Santa Monica (ca 1h-1,5h). Håller alla fingrar och tår hårt!!

En fördel (men bara en) med Luis nuvarande jobb på ett av LA’s bästa gym, är såklart att vi kan träna gratis. Ett medlemskap som annars ligger på en $500/månad! Jag smygfotade lite idag, men ville inte verka allt för skum så det blev bara ett par bilder.. Väldigt fint är det i alla fall, men fräscha, nya maskiner, pooler, sun decks, bastu, jacuzzi, spa, frisör, restauranger, affärer.. allt. Det ger mig en liten extra träningslust att veta att jag måste passa på nu för att han förhoppningsvis slutar snart.

Ikväll blir det NY steak med pomme anna, rödvinssås och en fin sallad. Kokta rödbetor med riven parmesan, som jag längtat mig tokig efter. Ett par glas zinfandel eller två. Tack och hej.

Det här inlägget postades i Uncategorized och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Klippklipp

  1. Sophiie skriver:

    Sjukt snygg är du! Nice klänning!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s